jueves, 20 de mayo de 2010

Pagina extra en nuestro blog a petición de una persona muy preocupada por nuestro pueblo y muy activa para mejorar todo esto. 
Gracias Àlex Morales por tu colaboración. (Con fotos y todo!)

Pagina extra en el nostre blog a petició d'una persona molt preocupada pel nostre poble i molt activa per a millorar tot açò.
Gràcies Àlex Morales per la teua col·laboració. (Amb fotos y tot!)


L'últim bastió natural. Un projecte inexistent.


Les coses empitjoren, moren, es destrueixen o simplement milloren, viuen, i es tornen a construir, però este cas, el cas del Manhattan de Cullera, deixa a uns pocs i altres punts amb cara de extranyesa, i a més és el primer cas el qual impera.
Des de fa uns quants mesos, volia realitzar un menut article - els reportatges em solen pareixer llargs i avorrits - sobre la construcció del supòsit i màgic, això sí, inexistent "Manhattan de Cullera".
"Cullera aprova el pla 'Manhattan' amb els vots de PP i Unió Valenciana" eixe va ser el titular del País d'aquell 1 de Novembre de l'any 2006, quan el PP no governava amb eixa majoria absolutíssima que va aconseguir... i vos puc dir per què... "Pel P.A.I!! una de les coses "vamos"...
La notícia començava d'esta manera: "El ple de l'Ajuntament de Cullera va aprovar ahir el projecte urbanístic conegut com a Manhattan de Cullera, que contempla la construcció de 33 torres de fins a 25 altures i altres dues torres de 40 en 610.000 metres quadrats. Este complex podrà albergar a 20.000 en 5.000 habitatges"
Si estaguerem en Missa, diria, Senyor, Salva'ns! Però com vivim a Cullera dic, "Coherència salva'ns".
Quan l'altre dia, el mateix dia de La Baixada de la Mare de Déu del Castell de Cullera, al matí, vaig visitar el Castell, juntament amb dos amics de Gandia, i els vaig explicar el pla que volia realitzar el Il·lustríssim Ajuntament, ells mateixos, de to dretà ideològic, per cert, em van comentar! Ei si home!
Les coses semblen anormals, jo juntament amb ells, ho vaig denominar "L'últim bastió natural"... diuen molts "No hi ha arbres!" jo els dic "Si que hi ha, i haurien més si l'Ajuntament habilitara la zona amb cases més baixes, amb arbres, avingudes relaxades i plenes d'ambient..." Però no amb altes torres d'acumulació d'apartaments avorrits i fastigosos que detalle, donen agonia...
Es pot millorar Cullera. Esta ciutat tendeix a ser anti-natural i anti-ecologista, de fet estic pensant a fer un voluntariat ecològic, perquè esta ciutat no es quede, gràcies a l'ajuntament destruida pel ciment i per la fastigositat de la bola econòmica i capitalista que assola este sistema, una cosa és ser capitalista "relaxat i consumidor conscient" i una altra és balafiar qualsevol dels recursos dels quals es disposen.
Espere que la consciència arribe al nostre país, de forma calmada... i a més que els dirigents s'adonen que açò és Cullera, no el seu cotarro d'habitatge.
Moltes Gràcies.
Àlex Morales.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario