domingo, 9 de enero de 2011

"SENSE COMENTARIS" 2ª Part (en Valenciá)

Sempre fidels, ací estem de nou.

Ha arribat el nadal. Mmmmm..... ja tenim ací l'esperit nadalenc de bondat i de perdó. Retrobant-nos amb els nostres orígens, seguim denunciant amb fotos, coses anòmales del nostre poble.
Una simple parèntesi per a denunciar actuacions vergonyoses en algunes xarxes socials. Els nostres seguidors en facebook s'hauran adonat com hem engreixat de 260 amics a més de 300 en escasses setmanes. No és que tinguem més reconeixement últimament sinó que s'estan acostant les eleccions i el nostre govern local (suposem que són ells amb una estratègia donada pel seu partit) no ha pensat altra cosa que ordenar a les seues "generacions novençanes" a ficar-se en les mateixes xarxes, infiltrats amb noms falsos, en pàgines opositores a ells i fer assetjament i enderrocament de qualsevol comentari o xarrada i rebentar aqueixos mateixos comentaris. Això està bé si es fiquen en pàgines de política, però s'estan ficant a tort i a dret a tot arreu. Nosaltres no ens hem lliurat d’eixa plaga, així que demanem a eixa gent que ens deixen un poc en pau o prendrem mesures. Després d'este parèntesi… seguim.
En estos anys de crisi ens sembla molt impropi d'un alcalde, i altre, anar per ací mostrant signes evidents de luxe. Nosaltres amb sous de mileuristes i acorralats pels nostres amos,que són els bancs, solament podem tenir cotxes de 8 anys o més (el meu “Ford escort” té més de 8 anys!!!) que a curt i mig termini ens és impossible renovar… i… ells, (suposadament… clar! no tenim proves, ni les tindrem mai. ) amb sobre sous i primes de desenes de milers d'euros, uns amb Audis de mes de 40000 euros, uns altres passejant-se amb Jaguars dels amiguets. (amiguets de partit, malpensats!!!)
Però, el pitjor del pitjor, senyor alcalde, (i ací ens dirigim de nou directament a vostè) lo ultim d'ho ultim és que li diga trampes al seu poble. I s'ha provat : vostè ha mentit. Llegíem la notícia en el Llevant de fa algun diumenge: Les llums del rètol (el famós Moc Verd) de Cullera a part de no distingir les lletres ni baix d'elles i costar-li mes de 300000 euros al contribuent, ens va dir a boca plena que no ens costaria un euro tenir-les enceses, quan s'estan registrant factures de llum per més de 7000 euros anuals. Com es nota que no ixen de la seua butxaca. Li han “pillat, bén pillat” Quantes mentires més van a eixir en els pròxims mesos? Tenim un poble dirigint-se a passos gegantescs a la ruïna.
Molta gent està en atur, les tendes buides, els bars buits, els carrers buits i encara que siga culpa dels governs autonòmic i central, aquest ajuntament amb la seua colla de farsants no es lliura de culpa. Tots assenyalen a nivell nacional a ZP per no preveïr la magnitud d'esta crisi, però qui va ser el xulo que s'avançá als esdeveniments? Ningú!
Ni ZP a nivell nacional, ni Camps a nivell autonòmic menys Sanjuán a nivell local dins de la seua bambolla de rajoles .
Senyor Sanjuán per molt que correguem mai arribarem a ni la infraestructura, ni la qualitat, ni la política turística de Gandia, Denia o Benidorm. Cullera es va estancar fa anys per culpa seva defensant als 4 vells que vénen a descansar ací. A Cullera a l'estiu no es ve a descansar!!! Desgraciadament nosaltres pensem que damunt de caure el gros com a tots (la crisi), la nostra economia turística està molt però que molt tocada.
Perdonar… ens tornem a anar per les branques… Ja ni tan sols ens adonem. Seguim amb el nostre lliurament.




JA SABEM TOTS L'ESTAT DEL NOSTRE ASFALTAT. A PART, ALTRE PROBLEMA CREIXENT ÉS L'ENFONSAMENT DELS PAVÈS EN EL SÒL DE TOTA LA ZONA MERCAT.
(HO DENUNCIAREM AMB FOTOS PRÒXIMAMENT).
AÇÒ NO S'ARREGLARÀ MENTRE TINGUEM ELS MATEIXOS MICOS MANANT EN CULLERA. DESGRACIADAMENT CALDRÀ PLORAR-LI A UN ALTRE ALCALDE PER A QUE SOLUCIONE AQUEST PROBLEMA. ESTE D'ARA DU TANT TEMPS EN EL PODER QUE,
NI RECORDA COM GOVERNAR UN POBLE.

La carretera de la riba del riu té altre problema greu. Delimitant l'abandonat manhatan, mai s'asfaltarà fins que no comencen a construir. És a dir dins de 10 o 15 anys.

 La pujada a la urbanització Bonavista seguix igual. Es necessita un cotxe tot terreny per a circular pels carrers ja que, de tindre un cotxe vellet, te’l carregues en poc temps.


SR ALCALDE DUEM ALGUNS MESOS DENUNCIANT LA NECESSITAT D'UNA
RAMPA EN LES ESCALES DEL MERCAT PER A LA GENT MAJOR.
PER CERT, TÉ A MOLTA GENT DESCONTENTA DE COM S'HA PORTAT A TERME
LES OBRES DEL MERCAT. EL SÒL NO AGRADA PER SER RELLISCÓS EN PLUJA I ELSBANCS SÓN D'UN INCOMODE IMPRESSIONANT. ALTRA CAGADA.
ENCARA SORT QUE VA SER AMB DINERS ESTATALS.








EL PARC DE SAN ANTONIO ESTÀ EN UN ESTAT LAMENTABLE. SOLAMENT SERVIX PERA FER ALGUNA QUE ALTRA ACTUACIÓ O PER A LA FESTA DE LA CERVESA, ESTENDARD DELS NOSTRES ACTUALS GOVERNANTS. PERÒ LA FAUNA ÉS JA INEXISTENT (4 ÀNECS MATATS!) I LA FLORA SEMBLA JA UNA SELVA VERGE.
(HO SENTIM, PERÒ NO HI HA DINERS PER A EIXES XORRADES. MILLOR HO INVERTIM EN SOBRESOUS, LLUMS, FANALS I “FARTERES EN EL SALVADOR".)




DINS DEL MATEIX PARC, ENS AGRADARIA SABER QUE PASSA
AMB LA EXPECTACULAR FONT I LA ZONA XIQUETS.
TOT ABANDONAT, MÉS QUE ABANDONAT!!!
NO S'HAURAN ACONSEGUIT ELS PERMISOS PERTINENTS
PER A HABILITAR LA ZONA A XIQUETS? NO SABEM.



Fins al pobre polp "Paul" està més mort que mort.
O és un calamar?





PERÒ EL PITJOR DEL PITJOR ÉS EL QUE HI HA DARRERE...
EL FAMOSSISIM MANHATAN ESTÀ PLE DE MATORRALS, HERBES I BROSSES QUE FOMENTEN LA PROLIFERACIÓ DE RATES I RATOLINS QUE AL SEU TORN ESTAN INVADINT LES ZONES HABITABLES DE CULLERA.

 Almenys, este Manhatan alberga a totes les tribus de gats ja que no els falta rates i ratolins per a caçar.




Desgraciadament sembla ser que també alberga algun que altreindigent sense recursos ni habitatge. D'ací algun que altre incendi.

UNA ALTRA FONT DESTINADA A l'ABANDÓ ÉS LA QUE ESTÀ EN EL CENTRE DE LA ROTONDA DE L'HOSPITAL. ESTA PORTA ANYS ESPATLADA I SE LI CAUEN FINS ALS TAULELLETS. SI MIREU BÉ PER DINS JA LI CREIX FINS A MALVES. ESTARAN ESPERANT PARLAR AMB ALGUN CONSTRUCTOR PERQUÈ ELS FAÇA UN APARCAMENT BAIX TERRA I A CANVI DE FAVORS ELS FAÇA UNA ALTRA FONT NOVA. TEMPS DIFÍCILS PER A AIXÒ, SR. ALCALDE! NO SABEM PERQUÈ COLLONS TÉ AL SEU SERVICI UNA BRIGADA D'OBRES."


GRÀCIES A TOTS. PER A DESPRES DE REIS, LA TERCERA PART.
























No hay comentarios:

Publicar un comentario